Somnul unei gravide, mai ales începând cu luna a șasea de sarcină, devine din ce în ce mai greu și mai anevoios. Perna GraviDa, creată de compania Perna Mea, vine să ușureze simțitor problemele de somn ale femeilor însărcinate și datorită adaptabilității, poate fi utilizată și ulterior în creșterea bebelușului.  

Majoritatea femeilor gravide se plâng că începând cu a șasea lună de sarcină, somnul este deranjat de dimensiunile burții. Poziția corectă de somn a unei viitoare mame este vitală pentru fătul ei. Pentru un somn liniștit și odihnitor, o gravidă trebuie să-și relaxeze total mușchii din zona abdomenului, spatelui, coapselor și gâtului – cei mai supuși contracțiilor.

 Perna GraviDA

Perna pentru gravide vă scapă de toate bătăile de cap și vă poate garanta un somn liniștit cu bebelușul în burtică. Mai mult, aceasta vă va fi utilă mai apoi pentru alăptat, în prevenirea scoliozei cauzată de durerile de spate și la poziționarea copilașului de la naștere și până la vârsta de doi ani, fiind ca un suport pe parcursul zilei. Perna GraviDa este ideală după o operație de cezariană, atunci când medicii recomandă ca mămica să nu țină copilul în brațe ci să-l culce pe o pernă specială în timpul alăptării.

 perna GraviDA

perna GraviDA

Pernele create de compania Perna Mea sunt concepute dintr-un material calitativ, iar umplutura folosită este puf siliconizat hipoalergenic, formată din mici ghemulețe care permit pernei să fie elastică și să-și păstreze forma timp îndelungat oferind confortul necesar mămicii. Perna GraviDa are un design special, un semicerc care continuă într-un braț alungit, este colorată, cu imprimeuri cât mai vesele și prietenoase, toate pentru un somn cat mai profund în timpul sarcinii.

 

Susține comod burta în timpul somnului, îmbunătățește circulația oxigenului către făt și oferă confortul necesar spatelui, coapselor și gâtului pentru o odihnă fără deranj – acestea sunt beneficiile majore ale pernei pentru gravide. La utilizarea ei în scopul susținerii copilului la alăptare, perna o să vă aducă un plus de confort și libertate: nu ve-ți mai simți greutatea copilului, iar mâinile vor fi libere pentru lectură sau alte activități. Mai târziu Perna GraviDa poate servi ca suport pe care se poate odihni copilul ziua și suport de siguranță ca să nu cadă din pat.

 perna GraviDA

perna GraviDA

Perna Mea – Simte confortul pernelor de calitate!

www.pernamea.md

Tel: (+373) 688 07 138

P

Distribuie articolul: