E binecunoscut faptul că în lumea baletului, dansatoarele trebuie să respecte câteva reguli stricte de imagine, iar una dintre ele se referă la podoaba capilară: părul strâns în coc. Iată că această regulă s-a răsfrânt nu tocmai pozitiv asupra imaginii unei balerine. Tânăra a început să-și piardă părul de pe părțile laterale ale capului, motiv pentru care a trebuit să recurgă la un implant de păr.

Experiența neplăcută, descrisă mai sus, aparține Divei Hollands – o tânără originară din Epsom, Anglia. În calitate de fostă balerină, dansatoarea a găsit în sine curajul de a vorbi despre partea mai puțin plăcută a cocurilor strânse, purtate de balerine.

Diva a început să facă balet de la vârsta de 3 ani, fiind nevoită să renunțe la dans atunci când a atins 18 ani din cauza stării de sănătate. Își amintește de durerile de scalp pe care le resimțea ori de câte ori îi era părul îi era prins cât se poate de strâns, cu cel puțin 10 agrafe. Astăzi, când are 22 de ani, este soție și de două ori mamă, Diva susține că a început să sufere de alopecie din cauza multiplelor coafuri strânse.

Pentru a depăși acest moment, a decis ca în octombrie 2015 să treacă printr-un transplant folicular de tocmai 8 ore, în care i s-au transplantat mai mulți foliculi din zona cefei, spre zona laterală a capului.

Fotografiile pe care le distribuie astăzi pe Instagram sunt dovezi ale faptului că transplantul a fost cu succes.

https://www.instagram.com/p/BIw8EEyDmcf/?taken-by=divahollands

https://www.instagram.com/p/BDqK1sQvnSR/?taken-by=divahollands

https://www.instagram.com/p/BBNPUIivnbC/?taken-by=divahollands

https://www.instagram.com/p/BAP7x_8vnV0/?taken-by=divahollands

Foto: Instagram, Arhiva Personală, Edward Ball