Constantin Bostan, un bărbat de 38 de ani, a demonstrat ce înseamnă motivație și perseverență. Bărbatul a alergat cu un singur picior sănătos și cu celălat - protezat întregul maraton de 42 de km.


Chiar dacă a trecut ultimul linia de finish a maratonului, Constantin s-a încadrat perfect în timpul alocat cursei. El a mărturisit că aleargă pentru prima dată la Chișinău, orașul unde a trăit și a învățat.

The last finisher of Chisinau Marathon 2017Constantin Bostan, participantul care a ajuns ultimul la linia de finiș și a primit medalia maratonului, este un paralimpic care are deja cinci maratoane depășite. Un adevărat erou și un exemplu al Maratonului Internațional Chișinău 2017!

Posted by Chisinau International Marathon on 1 Octombrie 2017

Constantin Bostan este stabilit de mai mulți ani în Italia și a mai participat și la alte maratoane.

„La moment fac parte din echipa Urban Runner. Multe din reuşitele mele se datorează  atletei şi prezentatoarei TV- Giusy Versace şi a asociaţiei Disabili No Limits care mi-au dăruit proteze performante pentru alergat care m-au ajutat să particip cu succes la două maratoane”, declara bărbatul într-un material pentru MoldNova.

Sursa: Agora.md