Acum câteva săptămâni, cântărețul român Pepe făcea primele declarații desore faptul că își deschide la București o grădiniță privată. Lucrările de reparație și amenajare s-au încheiat, iar acum, instituția de învățământ preșcolar își așteaptă micii eroi!

Mai e puţin şi dorinţa lor devine realitate! Pepe şi Raluca Pastramă vor avea o grădiniță privată

Inspirându-se din prenumele alese pentru fiicele lor, Pepe și Raluca Pascu și-au intitulat grădinița „Rosa Maria”, iar despre această instituție, spun: „Aici încercăm să punem în realitate cel mai frumos proiect educaţional pentru preşcolari şi să construim una dintre cele mai frumoase grădiniţe din Bucureşti.”

Răspundem şi aici întrebărilor voastre şi vă anunțăm că înscrierile pentru 2017 – 2018 vor începe de luni, 28 august. 😊…

Lucrările de reparație și amenajare au durat practic toată vara, costând zeci de mii de euro, iar acum Pepe împărtășește cu mândrie rezultatul final: un interior decorat cu motive muzicale, care de-abia așteaptă să îi bucure pe copii. Înscrierile pentru noul an școlar, care va demara din septembrie, au început oficial de ieri.

Fiicele lui Pepe au fost deja incluse în liste, la fel ca și copiii altor artiști din România.

20902746_216931905502416_1889469114099957760_n

De afacere se va ocupa frumoasa soție a artistului, care a avut grijă de design, mobilier și angajați calificați. Nici nu e de mirare, pentru că anume în această casă, din zona Bucur Obor, cândva a copilărit însăși Raluca. A ei a fost și ideea acestui proiect pe care Pepe și l-a asumat cu toată responsabilitatea.

#Gradinita este aproape gata !!! 🙂 #rosamaria / #gradinitarosamaria

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Rosa Maria va fi o grădiniță cu opţionale incluse ca să dezvolte la copii latura artistică: muzica şi actoria. Este foarte posibil să se includă şi o creşă, dar şi un after school.

Foto: Grădiniţa ROSAMARIA

Distribuie articolul: