Nu mai încape îndoială: Nicolae-Ionuț Pascu este un tătic foarte grijuliu. Pe lângă faptul că își poate dădăci fetițele, mai este și atent la detalii, cu mici excepții. După ce a fost trădat de lipsa unui car seat în automobilul personal, Pepe a instalat scăunelul corespunzător pe bancheta din spate a mașinii.

„Tatici fericiți! Astăzi a venit pe lume Eva Maria Ioana!!! Să fie sănătoasă, iubită, talentată, norocoasă și să-și bucure părinții! Vă pupăm, nașilor și ne bucurăm alături de voi!”, a scris Pepe, într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare. Pepe a ținut să distribuie și două fotografii realizate în spitalul în care a venit pe lume fiica nașilor săi. Cântărețul trăda că se afla la spital alături de nașul său și de alți bărbați apropiați familiei.

Înainte de asta, însă, Pepe și soția sa, Raluca, au fost văzuți în timp ce mergeau spre spital, ca să-și vadă nașa și să admire fetița. Paparazzii au surprins cuplul venind înspre spital cu un buchet de flori.

IMG_2810 copy

După ce a fost în vizită la nașă, Pepe și-a luat fiica de 3 ani și a decis să o ducă la mare. Așa cum o face de obicei, Pepe a îndreptat camera telefonului mobil spre bancheta din spate, acolo unde se afla Maria, dar și încă un băiețel. De data asta, fetița a fost așezată într-un car seat special, pentru copii.

Mesaj pentru voi de la Maria !!! 🙂

Posted by Pepe on 29 Iunie 2015

Am remarcat acest detaliu comparând înregistrarea video cu prcedentul filmuleț de familie. Atunci, însă, fetița nu avea un scaun special, iar fanii i-au adresat interpretului o grămadă de critici cu această ocazie.

Mergem la mareeeee !!! 🙂

Posted by Pepe on 23 Iulie 2015

Foto: facebook

Distribuie articolul: