Pentru Nicolae-Ionuț Pascu, cele mai mari comori ale lumii sunt cele 3 fete care îl așteaptă acasă în fiecare zi. Azi, cântărețul a ținut să împărtășească fanilor săi virtuali frumoasa veste că Rosa, mezina familiei, a început să meargă. Fetița a fost surprinsă făcând primii pași spre tata.

Pentru primii pași, Rosa primește o steluță verde!!! Chiar și Dan Negru este de acord !!!”, exclamă, fericit, Pepe.

Rosa Alexandra, deci, începe să meargă la vârsta de 10 luni – pe deplin specific fetițelor. Înregistrarea video trădează și grija nemăsurată pe care o are Maria – fiica mai mare a lui Pepe, pentru sora mai mică. Aceasta e susținută atunci când își dorește să pășească.

Pentru primi pasi Rosa primeste o steluta verde !!! Chiar si Dan Negru este de acord !!! 🙂 Prima gala Next Star o vedem in familie !!! 🙂

Posted by Pepe on 11 Februarie 2016

Trebuie să vă mărturisim că Pepe nu se gândește să se oprească doar la cele două fiice. Cântărețul a mărturisit că își dorește nespus să devină tată de băiețel, dar că mai vrea și fete.

Ce-i drept, Raluca, frumoasa soție a acestuia, nu seamănă deloc cu o femeie care a născut doi copii. Cântărețul n-o scapă din priviri atunci când au ocazia să plece undeva, de teamă să nu i-o fure cineva!

page

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: