După o listă întreagă de sărbători, au început lansările de piese noi și peste Prut. Pentru că s-a căsătorit, în 2014, cu mama fetiței sale, interpretul român a lansat un nou single. „Da sau Nu” – așa se numește piesa care l-a măcinat mult timp pe finul de cununie al Andrei și al lui Cătălin Măruță. Astăzi, cântărețul a lansat piesa mult așteptată. 

Promit să vă surprind plăcut”, spunea Pepe acum două zile, când a revenit în spațiul online după o vacanță de sărbători. Pentru a face teasing noii melodii pe care avea să o lanseze, Pepe s-a oferit să lanseze un joc – DA sau NU, în care și-a impus fanii să răspundă la o serie de întrebări provocatoare. 

Premiera piesei „Da sau Nu” a avut loc azi dimineață, la emisiunea televizată „Răzvan și Dani”, difuzată la un post TV român. Este o piesă în stil latino – atât de comun pentru Pepe și este dedicată, cu siguranță, soției sale – Raluca Pascu.

Amintim că Ionuț și Raluca Pascu și-au spus DA în fața altarului la sfârșitul lunii iulie a anului trecut. Cununia anului din showbizul român a avut loc la Biserica „Sf. Spiridon cel Nou”, acolo unde a fost botezată, anterior, fetița celor doi soți.

Cu puțin timp înainte de cununie, cuplul anunța că așteaptă un al doilea copil. 

Cu ocazia nunții, Pepe i-a dedicat soției sale piesa „Cea mai fericită zi din viața mea”, pe care a interpretat-o live chiar în seara nunții. 

„Îți mulțumesc din suflet că ești un om atât de bun și m-ai învățat ce este iubirea, răbdarea, m-ai învățat să fiu femeie și mamă. Alături de tine am învățat să merg în viață cu fruntea sus!!! Te iubesc nelimitat și necondiționat !!! Îți promit că o să fac tot posibilul să te fac cel mai fericit bărbat și tată din lume!!!”, declara Pepe atunci. 

În 2015, Pepe urmează să devină tată pentru a doua oară. Potrivit site-urilor de știri din România, Raluca este însărcinată din nou cu o fetiță. 

Foto: Facebook

Distribuie articolul: