Pepe și soția sa, Raluca, se află pe ultima sută de metri în ceea ce privete pregătirile pentru botezul mezinei familiei. Fetița de aproape 5 luni în curând va fi încreștinată, iar despre acest lucru, Pepe a comunicat pentru Antena Stars.

Potrivit sursei citate, maneliștii Florin Salam și Adrian Minune vor fi invitați de cinste la petrecerea dedicată încreștinării Rosei. De asemenea, mai aflăm că Pepe și soția lui și-au comandat deja ținutele pentru eveniment.

Sunt foarte mândru de cum voi arăta, pentru că am fost deja la prima probă și e senzație. Rosa va purta aceeși rochie ca și Maria, făcută pe comandă, e superbă”, comunică interpretul.

Pepe a fost surprins de reporteri în timp ce se afla la sala în care se va desfășura petrecerea închinată botezului. Aceasta va avea loc la Aristocrat Events Hall, din București, iar artistul a trebuit să aleagă meniul printr-un mod destul de interesant: degustând din fiecare fel de mâncare propus de gazdă!

Rulada de cașcaval cu struguri și mac, coșulețele de parmezan cu panceta și pastă de măsline Kalamata, mușchiul de vită, para fiartă în vin și caramelizată, somonul, toate i s-au dat pe gust cântărețului. În ceea ce privește băuturile, Pepe a spus că vrea să vadă pe masă vinul alb, care îi este pe plac.

Artistul mai recunoaște că nu a elaborat încă invitațiile și că doar a telefonat unor oameni din „baza de date”, însă cu siguranță că nu-i va refuza nimeni cererea de a participa la o astfel de petrecere!

11218204_846830475365045_3307449963167589070_n

Foto: Facebook

Distribuie articolul: