Pepe continuă să-și uimească admiratorii cu piese de pe noul său material discografic. De această dată este vorba de o colaborare inedită cu celebrul Connect-R, alături de care a semnat muzica și versurile piesei “Iubire ca niciodată”. Interferențele de latino și stilul inegalabil al lui Connect-R și-au propus să facă hit din noua producție. Voi ce ziceți? 

Noul single al lui Pepe este un featuring cu Jimmy Dub, muzică și totodată versurile fiind semnate de Connect-R alături de artistul latino. Echipa de la Rappina’ On Production s-a ocupat de producția audio, tot ei fiind și cei care au avut grijă de postproducție, partea de mixaj și mastering. Ca și în cazul celorlalte trei piese anterioare lansate de pe noul album, partea de publishing este asigurată de Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

 

“ ‘Iubire ca niciodată’ este o piesă pe care am lucrat-o acum două trei luni. Însă Connect-R a văzut altfel potențialul ei și a modificat-o atât pe partea de compoziție cât și pe partea de producție până a ajuns la formă de acum. Jimmy Dub s-a potrivit excelent pe noua structură iar cei de la Rappina’On Production au făcut ce știu ei cel mai bine în zona tehnică a lucrurilor. Reacția imediată a ascultătorilor și a fanilor m-a convins că în cel mai scurt timp să filmăm și un videoclip pentru această piesă, lucru ce se va întâmpla în maxim o săptămână”, a declarat Pepe despre noul single lansat.

Voi ce părere aveți despre noua melodie semnată de Pepe și Connect-R?

Sursa: Topromanesc.ro

Distribuie articolul: