„Pasiunea” și „dragostea” sunt cuvintele potrivite care ar descrie vidoclupul la care a lucrat Pepe și ehipa sa. O atmosferă misterioasă, dansul și ipostaze incendiare au creat un „filmuleț” prin care se exprimă toată pasiunea muzicii latino. Din moment ce s-a muncit foarte mult la acest videoclip, producătorii au decis să aducă și „probe” pentru fanii lui Pepe. Iată care sunt acestea:

Pepe a muncit de zor pentru un videoclip incediar, plin de pasiune, pentru cea mai nouă piesă a sa, Da sau Nu. În rolurile principale i-a avut pe Dydy și Lucas Molina, doi dansatori profeșioniști, reprezentanți a două stiluri de dans total diferite, dar care împărtășesc aceeiași pasiune.

Chiar dacă fanii interpretului s-au obișnuit să-l vadă în rolul principal pe idolul lor, de data aceasta, Pepe a fost mai mult dansator în echipă (cu trupele de dans:Trouble, Bruce și echipa lui, dansatori de excepție), decât personaj principal; și a interpretat piesa pentru cei doi protagoniști care s-au mișcat pe ritmurile latino în cel mai pasional mod posibil.

 

Clipul a fost filmat în regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip într-o producție coordonată de Radu Selaru / Zebra Film.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore în locații diferite, două la număr, un club din centrul Bucureștiului și în „Orașul Părăsit”, o fostă platformă industrială, abandonată de ceva ani. 

 

„Sunt sigur că va fi o surpriză pentru toată lumea. Am vrut să evit orice scenariu „previzibil”, am vrut o poveste atipică și mă bucur că Dan Petcan a înțeles perfect ideea mea. Dydy si Lucas au fost extraordinari în rolurile principale, iar fetele de la Trouble și Bruce au completat perfect tabloul pe care l-am schițat înainte.”, a declarat Pepe despre filmările videoclipului său.

Sursa/foto:  Facebook/arhivă personală, Colaje PentruEA

Citește și:

Pepe lansează un nou single despre iubirea pasională: „Da sau Nu” (Audio)

Distribuie articolul: