Pepe și Raluca Pastramă formează unul dintre cele mai fericite cupluri din showbizz-ul din Romania și au împreună doi copii. Recent, cei doi au fost nași de botez, ocazie cu care cântărețul a vorbit și despre apariția unui al treilea copil.

Vi-l prezint pe finuțul meu, David Alexandru. Doar ce l-am scos din cristelniță și ne pregătim de petrecere, el va fi un băiat extrem de sănătos și norocos, așa cum îi dorește nașul. Îmi place să nășesc, când o faci de plăcere și cu tot sufletul se simte”, a spus Pepe, la Antena Stars.

„E foarte cuminte, chiar s-au mirat părinții că a plâns foarte puțin când a fost scos din cristelniță, a plâns foarte puțin, dar e bine să plângi în biserică. La petrecere va fi și o trupă de cover-uri, și grecească… e o petrecere intimă, nu sunt mai mult de 100 de persoane. Eu cu părinții sunt prieten de foarte mulți ani, cel puțin cu tăticul… de 11-12 ani, avem un meniu senzațional, suntem alături de copii, alături de familie, avem și zâne, ursitoare. Botez de la 18 ani, am mulți fini! Îl învață tata ce să facă el când o să crească!”, a încheiat Pepe.

În ceea ce privește al treilea copil, Pepe s-a declarat încântat să mai aibă un fiu, undeva în viitorul apropiat. „Aș vrea un băiat, dar până atunci, botez mulți băieți”, a spus cântărețul.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, din nou la altar! Vezi cum au fost surprinși (Foto)

Distribuie articolul: