Se pare că interpretul latino frânge nu doar inime, ci şi buzunare. Recent, artistul a cântat la Chişinău, pentru promovarea unei firme, într-o sală plină doar de femei şi s-a întors acasă cu o sumă frumuşică în cont, informează libertatea.ro După ce, în urmă cu câteva luni, susţinea un supershow pe scena Teatrului de Operă din Chişinău, Pepe s-a întors în Republica Moldova, de data aceasta pentru a cânta pentru nu mai puţin de 500 de femei, la o petrecere privată a unei firme.

Efortul depus de artist a meritat, pentru că la final s-a întors acasă cu 5.000 de euro în cont. Plecat la drum cu maşina sa personală, artistul a trecut prin ceva emoţii în momentul în care, aflat la volan, oboseala i-a jucat feste. Astfel că, pentru a nu-şi risca viaţa sa şi pe cea a băieţilor care-l însoţeau, Pepe a tras pe dreapta, la Urziceni, şi a dormit pe banchetă, într-o parcare de TIR-uri.

“Oboseala a început să-şi spună cuvântul, sunt numai pe drumuri, fie că am concerte sau filmări. Abia dacă apuc să dorm câteva ore. De când sunt însă tată, priorităţile mele s-au schimbat, ştiu că muncesc în primul rând pentru fetiţa mea, iar restul nu mai contează”, a spus Pepe pentru sursa citată.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie articolul: