Pepe şi Raluca vor deveni, în curând, părinţi pentru a doua oară. Sunt emoționați și așteaptă cu mare nerăbdare să vină pe lumea cea de-a doua fetiță a lor, pentru care artistul a ales deja și un prenume. Pentru că Raluca va naște de Florii, vedetele vor opta pentru un nume de floare.

Încă două zile şi aşteptarea va lua sfârşit pentru Pepe şi pentru soţia lui, Raluca. Bruneta va aduce pe lume o fetiţă chiar în ziua de Florii ( sărbătoare românească, anul acesta în data de 5 aprilie).

Artistul şi soţia lui, aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care îşi vor ţine în braţe cea de-a doua fetiţă, care va veni pe lune în ziua de Florii. Raluca va naşte prin cezariană, la o clinică privată din București şi îl va avea alături pe soțul său, Pepe, în ziua cea mare.

Foto: libertatea.ro

Foto: libertatea.ro

Pentru că micuţa va veni pe lume de Florii, părinţii i-au ales deja un nume de floare. „Am zis să alerg puţin în ziua de Florii. Normal, trebuia să nască de Paşte, dar e mai sigur să nască de Florii. Va naşte prin cezariană, iar fetiţa se va numi Rosa, deoarece înseamnă trandafir în latină. Fetiţa cea mare o pupă pe mami pe burtă, dar nu înţelege exact ce înseamnă un nou-născut. Şi acum o să fiu lângă Raluca când va naşte, are nevoie de mine în sală. Are mari emoţii. A fost foarte activă săptămâna asta. A mers la mall. A luat vreo 20 de kilograme. La prima sarcină a luat 30 de kg, deci e bine. A mâncat tot ce a vrut. În ultimele zile o arde cu îngheţată. E tânără, poate mai facem unul!”, a declarat Pepe, la Antena 1.

Foto: libertatea.ro

Foto: libertatea.ro

Artistul îşi doreşte o familie numeroasă, aşa că nu exclude posibilitatea că vor avea şi al treilea copil. Pepe şi Raluca au împreună o fetiţă, Maria, care în vară va împlini trei ani. Cei doi s-au căsătorit religios anul trecut, avându-i în calitate de naşi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă.

Distribuie articolul: