Revista EA.md organizează, în parteneriat cu Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, master class-ul „Vinul – aliment și terapie”, parte din proiectul ȘCOALA VINULUI, cu scopul de promovare a culturii consumului calitativ de vinuri pe piața locală. Participă la concursul inițiat de noi și poți fi chiar tu unul dintre participanții la eveniment.

Master Class-ul „Vinul – aliment și terapie” va avea loc pe 21 februarie, între orele 11:00 și 12:30 și va fi moderat de Snejana Zacepa, expert în vinuri. Evenimentul va avea loc în cadrul expoziției ExpoVin Moldova 2014, în pavilionul 2 Moldexpo. Nu uita, și tu poți participa la acest master class, dacă respecți următoarele condiții:

1. Trimite-ne un email în care să ne răspunzi la întrebarea: De ce VINUL este o legendă vie a Moldovei?

2. Dă un like la Pagina de Facebook EA.md

3. Cele mai inspirate zece răspunsuri vor fi publicate pe ea.md, iar autorii lor vor beneficia de o invitație la acest master class.

ȘCOALA VINULUI este un proiect desfășurat sub egida noului brand vinicol național, ”Vinul Moldovei – O Legendă Vie”, organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, cu suportul proiectului USAID/CEED II.

EA.md este co-organizator în cadrul master class-ului din 21 februarie 2014, ora 11:00.

Distribuie articolul: