La ora 15:00 am spus STOP concursului “PentruEA și Ju Bijoux by Ana Popova te accesorizează”. În concurs s-au înscris 22 de participante, fiecare dintre ele solicitând votul amicilor de pe rețelele de socializare. Am numărat, am adunat, e timpul să împărțim premiile! Așadar, pe locul trei, cu 118 voturi pe Facebook și Odnoklassniki, se clasează Cristina Carapostol. Pentru poza ei și afirmația: “O femeie adevărată nu poartă bijuterii false”, Cristina va fi răsplătită cu un colier de culoare garnet-chocolate, marca Ju Bijoux by Ana Popova.

Poziția cu numărul doi este ocupată de Dorina Turcan, care a acumulat 123 de like-uri și klass-uri. “Bijuteriile fac frumoase femeile urâte, femeile frumoase fac bijuteriile și mai frumoase”, pentru această concluzie Dorina este răsplătită cu cerceii de culoare ocru de la Ju Bijoux by Ana Popova.

 

Locul întâi și setul cu trandafiri galbeni, marca Ju Bijoux, este câștigat de Sofia Purice, poza căreia a acumulat 137 de aprecieri pe cele două rețele de socializare. Sofia a însoțit poza ei de următorul comentariu: “Femeia: enigma care spune tot, iar fără bijuterii ea nu spune nimic”.

Felicitări tuturor participantelor și mult succes și la alte concursuri la care vor participa. Câștigătoarele vor fi contactate personal pentru a fi anunțate cum pot intra în posesia premiilor. Rămâneți cu PentruEA, vă așteaptă și alte concursuri interesante!