“Creeăm stilul fetițelor cochete”! – acesta a fost genericul concursului lansat acum o săptămână de revista PentruEA.md  și brandul autohton Crème Brûlèe. Mamele cu fete și viitoarele mămici de fetițe sunt invitate să vadă dacă sunt printre câștigătoare.

Premiile puse în concurs din partea Crème Brûlèe pleacă la următorii participanți:

Premiul mare – un set de haine pentru fetițe – pantaloni și bluză (mărimea solicitată) – Macaru Lavinia. Poza ei a acumulat în total 442 voturi.

Două premii II – câte o rochiță pentru fetițe (mărimea solicitată) merg la Harti Olesea, cu 410 aprecieri în total și la Tudorache Daniela, cu 381 voturi pentru poza ei.

Cinci premii III – de câte o cartelă de reducere “Din Inimă”, valabilă în magazinele din rețeaua “Din Inimă”, beneficiază: Daniela Mihalachi, care a acumulat la poza ei 345 voturi, Onica Nadejda (două poze cu aceeași persoană, care au în total 340 voturi, Nastasiu Alina, cu 272 de aprecieri, Otilia Moravschi – cu 223 aprecieri și Natalia Rebeja cu 196 de voturi.

Participantele care au beneficiat de cadouri vor fi contactate personal de reprezentantul brandului Crème Brûlèe pentru a li se acorda premiile meritate. Voturile apărute după ora 14:30 nu s-au luat în considerare, concursul era deja declarat încheiat. Felicitări tuturor, rămâneți cu PentruEA.md, urmează și alte concursuri interesante!

Distribuie articolul: