PentruEa.md și-a sărbătorit astăzi cea de-a doua aniversare, premiind „Istoriile de Succes”, care au acumulat cele mai multe voturi. Atmosfera a fost una foarte degajată: muzică, bucate italiene, femei de succes și multe urări de bine adresate primei reviste on line pentru femeile din Moldova „PentruEa.md”. PentruEa și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Revista are deja doi ani de când s-a lansat pe piața media din Moldova. Cu această ocazie, echipa revistei a organizat un concurs al „Istoriilor de Succes”, care a devenit deja o tradiție. PentruEa a premiat femeile de succes care au adunat cele mai multe voturi timp de două luni.

Atmosfera a fost una călduroasă, prietenoasă și foarte veselă, asta potrivit oaspeților noștri. Femeile de succes premiate, ne-au împărtășit noile realizări, planurile de viitor, dar și ne-au felicitat cu ocazia zilei de „naștere” a revistei PentruEa.md.

Oaspeții serii s-au arătat mulțumiți și de bucatele delicioase de la „Casa Rinaldi”. Invitații au cântat și dansat alături de echipa PentruEa. Mai multe detalii aflați mâine într-un reportaj foto. Totodată, veți descoperi femeile de succes premiate, dar și oaspeții noștri speciali, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa noastră și a serii de azi.

Distribuie articolul: