“Tinerii din Guvern vor să schimbe lumea acasă” este genericul noului proiect lansat de revista PentruEA. Acesta va include o serie de interviuri-portret cu zece tineri bine instruiți, dedicați și dornici de schimbări pozitive. Ei muncesc în Guvern și au ales să schimbe lumea ACASĂ. Școliți peste hotare sau acasă, eroii proiectului “Tinerii din Guvern vor să schimbe lumea Acasă” vor povesti despre experiența lor, succesele înregistrate, dar și dificultățile cu care se confruntă în activitatea lor.

Vom descoperi secrete de stat cu Eugen Sturza – șeful cabinetului Prim-ministrului Iurie Leancă, vom afla cum a ajuns Șefă de cabinet la Justiție, Daniela Vidaicu, cât DOR are Nati Vozian de la Biroul pentru Relații cu Diaspora și vom număra împreună cu Andrian Gavriliță câți lei sau euro a atras până acum în țară.

Tot în cadrul proiectului îi veți descoperi pe Sergiu Stanciu, vice-ministrul Tineretului și Sportului,  Ana Taban, purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene; Svetlana Rogov, specialist Relații Externe la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcției, dar și pe alți entuziaști ai actualului executiv. Fiți cu ochii pe PentruEA.md și nu veți rata nicio istorie.

„Tinerii din Guvern vor să schimbe lumea acasă” este un proiect care vine în susținerea și continuarea campaniei UNIMEDIA “Rămân acasă, pentru că îmi pasă!”.