I-am urmărit cu admirație la show-ul celor mai Talentați Români, am văzut reacția juriului, dar și a publicului și am decis că ei sunt cei mai buni! Basarabenii din Brio Sonores merită toată susținerea noastră pentru a câștiga show-ul Românii au Talent. PentruEA.md dă start campaniei “Brio Sonores câștigă Românii au Talent” în susținerea moldovenilor cu cele mai frumoase voci.

Până la Marea Finală a show-lui “Românii au Talent”, difuzat la ProTV, echipa noastră o să vi-i prezinte pe membrii formației Brio Sonores dincolo de talentele lor. Vă pregătim detalii deosebite despre activitatea băieților, vom intra în culisele pregătirilor și repetițiilor pentru evoluările din semifinale și vă vom îndemna zilnic să-i sisțineți virtual, cu un LIKE la Pagina de Facebook dedicată campaniei.

“Brio Sonores câștigă Românii au Talent” este mai mult decât un scop, este mândria nostră națională, pe care ne dorim să o împărtășiți cu noi și cu băieții care ne-au dus faima la celebrul show televizat. Pe această pagină vor fi susținătorii formației Brio Sonores de pe ambele maluri ale Prutului, care îi vor susține și vota pentru a câștiga show-ul Românii au Talent.

Vă îndemnăm să fiți alături de PentruEa.md în campania “Brio Sonores câștigă Românii au Talent” pentru ca acest obiectiv să fie realizat și să ne putem mândri de conaționalii noștri!