Luna februarie 2014 aduce un nou record de audiență pentru revista noastră. Site-ul a fost accesat pe parcursul lunii trecute de peste 260 de mii de vizitatori unici, cifră care reprezintă un record de audiență pentru revista femeilor care gândesc, citesc și cheltuiesc.

Cei 261 864 vizitatorii au accesat 503 654 pagini de știri de pe EA.md și au făcut cunoștință cu un conținut divers și calitativ: știri mondene din țară și de peste hotare, istorii de succes, interviuri interesante, concursuri, materiale captivante – totul pentru o femeie modernă care preferă să citească materiale de calitate și să ia decizii documentate.

Vedeți mai jos un grafic cu audiența site-ului pe ultimele trei luni (decembrie-februarie)

Prima revistă online dedicată femeilor este tot mai apreciată în rândul cititorilor virtuali, iar acest lucru este demonstrat și de către cele 7900 de like-uri ale paginii noastre de Facebook. Pentru a fi la curent cu toate noutățile publicate, ne puteți urmări și pe rețeaua Instagram.

Prima revistă online pentru femei din Moldova vă pregătește și în continuare noi surprize. În prima lună de primăvară vom veni cu premii atractive pentru toate femeile care acceptă provocarea unui concurs, cu istorii motivante despre și cu moldoveni care au succes în domeniul lor de activitate și interviuri care te vor ține mereu cu ochii pe EA.md.

Distribuie articolul: