Dacă pentru tine Crăciunul înseamnă o zi în care să petreci cu familia – atunci ai nimerit unde trebuie. Noi ne-am gândit să adunăm la un loc toate propunerile pentru ziua de Crăciun, așa ca să nu te plictisești în cazul în care nu ai oaspeți, nu ai brad, nu a venit Moșul și vrei totuși să simți atmosfera sărbătorilor. Iată ce poți face pe 25 decembrie în Chișinău!

Activități pentru copii

Dacă odorașul vostru nu a avut parte de un matineu adevărat din varii motive, Teatrul Licurici îl organizează pe 25 decembrie, la ora 10:00. Matineul va fi însoțit și de spectacolul “Câinii cu colaci în coadă”. Moș Crăciun, Nepoțica, Șarpele de apă, Calușarul – 2014 și mult îndrăgiții eroi din povești, vă invită să veniți în jurul celui mai frumos și miraculos brad cu urături, colinde, jocuri distractive, poezii și întâmplări hazlii.

 

După 10 ani de Antract Circul din Chișinau prezintă pentru copiii și adulți un Spectacol de Revelion “Duba și Buba într-o călătorie în jurul lumii”. Din 25 decembrie până în 15 ianuarie, cu începere a spectacolelor la ora 12.00 și 15.00, aveți în program animale dresate, echilibriști și jonglori, acrobați și iluzioniști, gimnaști și clovnii veseli Duba și Buba. Toate se întâmplă la Moldexpo, în pavilionul numărul doi.

Duba si Buba

La 25 decembrie, cu începere de la ora 14:00, în incinta LEOGRAND Conventional Centre, va avea loc un eveniment deosebit – Crăciunul Copiilor, organizat de către revista pentru părinţi ODORAŞ. Pentru al doilea an consecutiv, revista adună peste 500 de copii, pentru a le oferi o petrecere de zile mari. Evenimentul care se va desfășura concomitent în două săli, este conceput astfel, încât toată lumea, de la mic la mare, să se simtă bine, iar Moş Crăciun, ajutat de sponsori buni şi generoşi, va ferici cu daruri toţi copiii prezenţi la sărbătoare. Prezentări de modă, eroi din poveste, concert cu vedete, jocuri și multe alte distracții.

odoras, facebook.com

Dacă tot sunteți în trecere pe la Moldexpo, mergeți și pe la Christmas Fair 2013 – Târgul cadourilor de Crăciun, ediţia a X-a. Veți găsi o gamă largă de cadouri, jucării pentru pomul de Crăciun, articole pentru focuri de artificii, daruri, suvenire, jucării pentru copii, articole vestimentare și încălţăminte, giuvaiere, bijuterii, ceasuri, cosmetice, parfumerie, mărfuri de uz casnic, produse alimentare, de cofetărie, etc. Târgul este deschis din 21 până în 29 decembrie.

 

Cu copilașii mai puteși să mergeți a doua zi ce Crăciun la o lecție de gătit. Studioul de culinărie prezintă – Master Class pentru copii la Loft Cafe Club, începând cu ora 16:00. În program, copiii vor găti prăjituri şi copturi dulci pentru Crăciun. Vârsta copiilor 3 – 14 ani.

Master Class Copii, fest.md

 Program pentru maturi

Pe 25 decembrie, de Crăciun Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici” din Chişinău ne invită la un Concert de Crăciun cu participarea artiștilor de marcă de la noi din țară. Prețul biletelor variază între 100 de lei (balcon) și 150 de lei (parter).

O ce veste minunata, facebook.com

Doritorii de aventuri pe patine pot veni în centrul capitalei la primul patinuar inaugurat în Piața Marii Adunări Naționale, chiar lângă Bradul Țării. 40 de minute pe patine costă 40 de lei. În Piață mai sunt amenajate stand-uri pentru fotografiere, cu vânzare sau expoziționale.

În Ajun, dar și de Crăciun, puteți merge la Party, poate acolo vă întâlniți cu Moșul 😉

Cocos Prive, fest.md

Taboo, fest.md

Distribuie articolul: