Pe 30 Septembrie, la ora 12:00 PentruEa te invită la prima „Cursă pe Tocuri” din Moldova. Tot de ce ai nevoie ca să te înscrii în concurs sunt o pereche de pantofi cu tocuri de la 8 cm, spirit de competiție și mult curaj. Participantele la prima „Cursă pe Tocuri” vor avea parte de distracţie, premii, surprize şi invitaţi speciali. Cea mai tare „Cursă pe Tocuri” din Moldova va avea loc, duminică, 30 Septembrie 2012. Tot de ce ai nevoie ca să participi în cursă sunt curajul și o pereche de încălțăminte cu tocuri înalte de la 8 cm şi mai mult.

Toate participantele se vor alege cu cadouri şi anume:

  • Participanta care va ajunge prima la finiș va câştiga o pereche de pantofi marca „IrkaShoes” de 1449 lei, creați special Pentru Ea.
  • Participantele clasate pe locurile II şi III îşi vor putea alege un set lenjerie „Lolita” în valoare de 400 şi respectiv 300 de lei.
  • Toate paticipantele vor câştiga premii de la partenerii evenimentului: „IrkaShoes” (reduceri spectaculoase la pantofi stilaţi) „Lolita“(lenjerie pe orice gust), „Relaxa Aromatherapy“(răsfăţ pentru corp), „Bright Studio” (procedură cosmetologică şi machiaj).

De asemenea, se va organiza o tombolă, iar deţinatoarea numărului norocos va primi cadou o ședință foto și 40 de fotografii prelucrate pe un CD de la fotografa profesionistă  Cristina Evtodii.

Atmosfera va fi încinsă de Andi Bănică și Irina Remesh – absolvenții Fabricii de Staruri, dar şi de alți invitați surpriză.

Ca să participi la prima „Cursă pe Tocuri” trimite un email la concurs@pentruea.md cu numele si prenumele tau sau lasă un comentariu mai jos, folosindu-te de accountul de Facebook, astfel, confirmându-ți prezența.

Evenimentul va avea loc pe 30 Septembrie, în centrul oraşului, pe bd. Ștefan cel Mare. Ne întâlnim la Arcul de Triumf, la ora 12:00.
Participantele vor trebui sa parcurga pina la 75 de metri, in viteză, pe TOCURI!

Nu rata să te înscrii la cel mai tare concurs al anului, te așteaptă multe premii și o zi de neuitat.

Ne vedem pe tocuri, pe 30 Septembrie!

 

Distribuie articolul: