Ce femei le plac bărbaților din secolul XXI? E simplu. Acele femei care au un statut în societate, reușesc să nască copii, să întrețină o familie și, în plus să nu uite de felul cum arată. Chiar dacă ți-am trezit indignare prin aceste rânduri, ți-am zis un adevăr pe care-l confirmă și psihologul Angela Nicolaou.

Oricât de mult am nega faptul că bărbații aleg femeile, ci nu invers, asta este o lege a naturi care rămâne neschimbată secole la rând. Emanciparea femeii nu vine decât să demonstreze schimbarea exigențelor unui bărbat față de femei.

„Un bărbat inteligent vrea să aibă o parteneră deșteaptă, care se îngrijește și care este realizată pe plan profesional. Deși ei nu manifestă această dorință, într-o mare parte, sunt atrași atât moral, cât și fizic de doamne de succes”, a declarat Angela Nicolaou.

Puține femei din Moldova, înțeleg din păcate care sunt virtuțile care le-ar ajuta să-și țină iubiții sau soții aproape. Greșit să gândim că o căsătorie își va lega soțul de-a lungul vieții. După ce îți legi destului de persoana iubită, începe perioada în care vă redescoperiți cu adevărat, iar asta înseamnă că fetița activă, frumoasă și energică pe care a cunoscut-o soțul tău inițial trebuie să se dezvolte personal în continuare.

Cel mai des, adulterul din partea bărbaților este întâlnit între cuplurile care și-au oficializat relația. Cu un răspuns complet, de ce totuși înșeală bărbații vine Angela Nicolaou: