„Mami, îmi place mult la grădiniță! Terenul de joacă e locul meu preferat!”. L-ai auzit vreodată pe copilul tău să zică așa? Dacă nu, atunci e timpul să te gândești la o creșă potrivită, unde cel mic va fi în siguranță, va crește sănătos, iar tu vei beneficia de asistență și chiar de o reducere avantajoasă la Black Friday, valabilă până în data de 07.12.2019.

Dacă arunci o privire în lista fără sfârșit a creșelor/grădinițelor private din Chișinău, te pierzi printre oferte asemănătoare cu cele dintr-o grădiniță de stat. Dar ce avantaje obții, în realitate, înscriind copilul la o grădiniță privată?

Noua grădiniță-creșă Butterfly Mary, deschisă recent în Chișinău, vine în ajutorul mamelor cu pici activi. Creată cu suflet, aceasta are misiunea de a crește copii fericiți, iată de ce este momentul să vedem împreună care sunt oportunitățile și beneficiile reale oferite de Butterfly Mary.

Meniu 100% sănătos și echilibrat

Alimentația sănătoasă este unul dintre cele mai importante aspecte la care să atragi atenția când alegi o creșă/grădiniță pentru piciul tău.

Centrul educațional privat Butterfly Mary oferă picilor un program alimentar elaborat de nutriționista Victoria Ursu.

Toate produsele de origine animală sunt certificate și păstrate în condiții optime pentru consum.

Nici legumele și fructele de sezon nu lipsesc din raționul copiilor, consumul acestora fortifică și crește rezistența organismului micuților.

Metode moderne de lucru cu copiii

În Moldova, mamele sunt tot mai îngrijorate de educația copiilor lor, din cauza metodelor de predare învechite din grădinițele de stat. Educatoarele nu sunt motivate să investească timp și resurse pentru numărul mare de copii din grupe.

În creșa Butterfly Mary, cu înscrierea copilașului de la 9 luni, situația este cu totul diferită de cea din grădinițele de stat și chiar de cele private. Dezvoltarea creativității, dar și a gândirii analitice a copiilor este scopul principal al acestui centru. Metodele noi de lucru cu micuții au fost elaborate ținând cont de standardele actuale în materie de educație, în conformitate cu vârsta și cerințele copiilor. Atmosfera prietenoasă și abordarea individuală a educatorilor calificați din centrul de dezvoltare contribuie la dezvoltarea creativității, gândirii logice, memoriei și inteligenței emoționale, dar, și la crearea interacțiunii sociale între copii.

Programe de activități educaționale

Numărul mare de copii în grupe și lipsa cadrelor didactice este una dintre problemele grave ale învățământului preșcolar din țara noastră. Un singur educator are grijă de cel puțin 20 de copii, ceea ce scade evident calitatea muncii.

Grădinița privată Butterfly Mary știe cât de important este să găsești o abordare corectă în materie de activități educaționale. Centrul educațional are 4 grupe pentru copii cu vârstele cuprinse între 9 luni și 3 ani+. Fiecare grupă este compusă din cel mult 10 copii, iar aceștia sunt supravegheați de educatori instruiți. În grupele de babysitting și creșă, educatorii grădiniței private apelează la activități ce stimulează creativitatea, și abilitățile cognitive, iar în grupele mică și mijlocie, copiii deja învață cum să exploreze corect lumea din jur.

Locația – un avantaj bun pentru o grădiniță privată

Mamele știu cât de dificil poate fi să reușești dimineața să duci copilul la grădiniță, apoi să ajungi și la lucru, mai ales în traficul infernal din orele matinale. Butterfly Mary este situată în Chișinău, sectorul Centru, mai exact pe adresa Ion Inculeț 97. Grădinița este accesibilă pentru rezidenții din orice regiune a capitalei, datorită amplasării sale cheie.

Dacă dorești să-i creezi deprinderi sănătoase copilului tău, să-i oferi o copilărie frumoasă și educație de înaltă calitate, atunci vino la grădinița privată Butterfly Mary, și explorează noile posibilități pe care le oferă aceasta! Tu și piciul tău puteți beneficia de o zi de test chiar astăzi, dacă sunați la nr. de telefon +373 79 931 931! Iar dacă ai decis ferm că vrei să îi oferi ce e mai bun, atunci te răsplătim cu o reducere de 10% acum, de Black Friday, valabilă până în data de 07.12.2019.

P