Prezentatorul TV Dan Negru îşi aminteşte cu mare drag de perioada când era puşti, mai ales că amintirile lui sunt mult diferite de ceea ce trăiesc copiii astăzi. S-a ținut de năzbâtii, a dat de miliție și a primit și o mamă de bătaie, pe care și-o amintește şi astăzi. Copiii săi, însă, nu-i calcă pe urme. Ca orice copil năzdrăvan, palmaresul lui Negru e plin de trăsnăi. “Am spart într-o seară toate geamurile şcolii, ca să scap de teza de la matematică. A doua zi nu s-au ţinut cursuri, pentru că era iarnă şi toate geamurile erau sparte. Am scăpat de teză şi am dat de miliţie şi de o bătaie zdravănă apoi acasă”, a povestit Dan Negru, pentru presa de peste Prut.

Prezentatorul multor show-ri TV de răsunet în România și în Moldova a mai adăugat: “Mi se pare tristă copilăria celor de acum, la şcoală sau la grădiniţă văd copii care vorbesc la telefoane în pauză cu părinţii. Eu plecam dimineaţa la şcoală şi dacă prindeam să joc un meci de fotbal, mă întorceam seara pe la şapte-opt, după ore, transpirat şi rupt de foame. Niciodată mama nu era îngrijorată şi nu mă căuta la telefoane mobile”.

 

Cei doi copii ai lui, Dara şi Bogdan Petru, nu ajung la “performanţele” tăticului lor când era mic, însă şi ei sunt destul de neastâmpăraţi. “Răstoarnă casa, caftesc câinele, enervează pisica, rup crengile copacilor din curte, adică sunt în parametrii normali. Deocamdată, se înţeleg pentru că nu au încă noţiunea de gelozie”, a mai dezvăluit Dan.

Acum, prezentatorul se pregăteşte să lanseze o emisiune cu copii, care se va numi “Next Star”. Dan Negru este prezentator TV din România, contractat și în Moldova pentru show-uri precum: “Da sau Nu”, “Cine vrea să devină Milion”, “Fabrica de Staruri”, etc.

Sursa: Libertatea.ro 

Distribuie articolul: