O prezență foarte colorată și cochetă pe ecrane, Ana Mardare nu mai poate fi admirată la TV de ceva vreme. Prezentatoarea Jurnal TV a luat o pauză mai lungă din cariera jurnalistică și a decis să exploreze lumea. Vezi unde a ajuns Ana și ce planuri are.

Ana Mardare și-a luat calea visului american pentru câteva luni în marea dorință de a descoperi lucruri noi și de a vedea lumea așa cum nu și-a imaginat-o. “Am decis să merg pentru câteva luni în SUA. Pentru început m-am oprit la verișoara mea Ana Maria Fusu, o pianistă extraordinară care s-a stabilit aici de ceva vreme. E o vizită care sper să-mi aducă multe senzații tari, dar și multe răspunsuri pe care le aștept de la viață”, ne-a declarat Ana.

 Ana Mardare

“Nu știu unde voi fi peste o lună”

“Este o călătorie pe care am planificat-o, însă totodată și nu am planificat-o. Nu am un trasei și nici destinații concrete. Cert e că am perceput-o ca pe o deschidere spre lume. Acest lucru mi l-am dorit de foarte multă vreme, din adolescența timpurie cred și am muncit mult pentru ca visul meu să devină realitate. Vreau să văd cultura de aici, am început cu Los Angeles, vreau să merg și la Hollywood, vreau să văd locurile frumoase, iar dacă îmi rămâne inima undeva, nu voi spune nu”, ne-a mai dezvăluit jurnalista.

 Ana Mardare

“Nu am abandonat televiziunea”

Fosta prezentatoare și reporter Jurnal TV ne-a mărturisit că nu a lăsat ecranul definitiv. Nu exclude să se întoarcă la televiziune sau cel puțin în fața camerelor, dacă va avea ocazia. “Am luat o pauza lungă – așa pot să zic. Am vrut să mă caut pe mine, să-mi regăsesc ideile și îmi este greu să îți spun exact ce am de gând să fac aici, mă las dusă de val și cum am noutăți, promit să vi le comunic”.

Alex Gurdila și Ana Mardare

Despre dragostea ei, Ana ne-a povestit cu mare drag că este o frumoasă poveste care rezistă în spațiu și în timp. “Bine că este Skype, trăim unul cu regimul celuilalt. Apreciz mult că Alexandru m-a încurajat mereu, inclusiv de această dată”, ne-a mai declarat Ana Mardare.

Distribuie articolul: