Jennifer Lopez a facut dezvăluiri inedite despre viaţa pe care a avut-o înainte de a deveni celebră, vedeta declarând că la vârsta de 18 ani nu avea unde să locuiască. Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani, a cărei avere este estimată la 250 de milioane de dolari, a dezvăluit într-un interviu pentru revista W că atunci când avea 18 ani a fost nevoită să doarmă pe o canapea la studioul de dans din cauza divergenţelor cu mama sa pe tema carierei, scrie Mediafax.

Jennifer Lopez a declarat că părinţii nu au fost de acord ca ea să urmeze o carieră în showbiz, aşa că a plecat de acasă: “Eu şi mama aveam dispute. Nu voiam să merg la facultate, ci să devin dansatoare, aşa că ne-am certat. Am început să dorm pe canapeaua de la studioul de dans. Eram fără adăpost, dar i-am spus mamei că asta trebuie să fac”, a declarat artista.

La câteva luni după incident, Jennifer a primit o slujbă ca dansatoare în Europa, iar după un an s-a mutat în Los Angeles. Schimbarea a fost însă dificilă pentru adolescenta care a trăit în Bronx, New York: “Uram Los Angeles. Acum il iubesc, dar nu imi dă forţa pe care mi-o dădea Bronx-ul”, spune vedeta.

Sursa: protv.ro 

Distribuie articolul: