Actriţa spaniolă Penelope Cruz a dezvăluit, într-un interviu recent, câteva dintre secretele dietei pe care o urmează pentru a avea o siluetă de invidiat, afirmând că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte uşor după cele două naşteri.

Artista spaniolă spune că alăptatul a ajutat-o să slăbească foarte mult de fiecare dată după ce a devenit mamă. Penelope spune, de asemenea, că mănâncă doar alimente considerate sănătoase, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, a născut cel de-al doilea copil, Luna, în luna iulie, şi are încă un copil, Leonardo, în vârstă de doi ani, cu soţul ei, actorul Javier Bardem, în vârstă de 44 de ani.

Actriţa spaniolă a spus că nu a fost nevoită să ia nicio măsură “drastică” pentru a-şi recupera silueta după cele două naşteri.

“Cred că sunt foarte norocoasă pentru că am putut să îmi alăptez copiii, întrucât, uneori, femeile, chiar dacă vor să facă acest lucru, nu o pot face. L-am alăptat pe fiul meu timp de 13 luni şi intenţionez să fac cel puţin la fel şi cu fiica mea. E un lucru uimitor de benefic pentru bebeluşi, dar este foarte bun şi pentru mamă, pentru că îţi ajută corpul să revină la normal după sarcină”, a declarat Penelope Cruz într-un interviu acordat pentru numărul din ianuarie al revistei Red.

Actriţa a mai spus că mănâncă “cu adevărat sănătos”, dar apreciază în continuare multe alte preparate culinare.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul “Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999.

Sursa foto: hdwallpapers.in

Vezi și Penelope Cruz după naștere

Distribuie articolul: