Pe 4 martie, a ajuns la majorat fiul mai mare al soților David și Victoria Beckham. Brooklyn și-a dorit să marcheze împlinirea celor 18 ani cu un prim tatuaj, iar părinții săi pe semne că nu au fost deloc împotrivă.

Despre faptul că și-a făcut un prim tatuaj, Brooklyn a anunțat pe pagina sa de Instagram, unde va aduna, în curând, 10 milioane de abonați.

Tânărul a apelat la serviciul unui profesionist, alegând să meargă pe mâinile celebrului tatuator american Mark Mahoney. Artistul a tatuat, de-a lungul carierei, o mulțime de nume sonore din showbizul american, printre aceștia numărându-se și Lana Del Rey , Brad Pitt și Angelina Jolie, Jared Leto, Britney SpearsLady Gaga și alții.

Thank you so much Mark x just like dads

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

„Sunt onorat să fiu tatuat de Mark Mahoney, bunul prieten al tatălui meu”, spune fiul mai mare al ex-fotbalistului.

Honoured to have my first tattoo done by dads friend Mark Mahoney

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Brooklyn a avut dreptate când a zis că este onorat, sursa lui de inspirație fiindu-i tatăl. Corpul lui David Beckham s-a transformat, de-a lungul deceniilor, într-o adevărată hartă de simboluri cu puternice încărcători emoționale. Fiecare membru al acestei familii are dedicate tatuaje pe corpul lui David, iar dorința starului de a se tatua din nou și din nou este în continuă creștere.

David Beckham apare într-un clip tulburător! Starul condamnă dur abuzurile asupra copiilor!

https://www.instagram.com/p/BSXg6ftjG9i/?taken-by=brooklynbeckham

Brooklyn a ales să-și facă primul tatuaj pe antebrațul drept, iar simbolul prezintă un american nativ purtând o coroană din pene.

https://www.instagram.com/p/BSZDg9vj3YI/?taken-by=brooklynbeckham

https://www.instagram.com/p/BSclLsbjFiG/?taken-by=brooklynbeckham

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: