Întrebați-ne care este rețeta unui chef memorabil. Vă spunem: oameni veseli, fără inhibiții, petrecăreți din fire și cu o pijama drăguță acasă. Petrecerea în pijamale, organizată de revista online Ea.md va rupe încă mult timp gura târgului.

„În general, nu am fost niciodată la o petrecere în pijamale. Am venit să mă inspir. Fetele mi-au spus că vor o petrecere în pijamale de ziua lor. Am zis „da”, dar mi-am dat seama că nu știu ce e. Am înțeles astăzi că e o cuconadă de fapt, foarte lejer, dress code-ul spune să fii îmbrăcat în ceva de casă sau de dormit, chiar văd că se simt foarte bine invitatele, au venit să comunice, să se simtă lejer, să se prostească”, ne-a povestit Aura.

Vezi și: Interpreta Aura dezvăluie cum se menține în formă în pragul celei de-a 45-a aniversări

Gazda evenimentului, localul 2nd Avenue de pe bulevardul Moscovei 2, nu a mai văzut așa ceva. Băieții de la Comedy Zebra Show au făcut oaspeții să râdă în hohote. Iată cum arată o vizită la psiholog:

„- Vă rog să explicați, ce s-a întâmplat? – Ieri am fost la pijama party și acolo o fată a venit fix în așa pijama, este imposibil așa ceva, iar cel mai strșanic e că ea a cumpărat cu 50 procente reducere acea pijama, de atunci sunt pesimistă.”

Still0309_00032

Din fericire, un asemenea pericol le-a ocolit pe invitate, mai ales că unele și-au cusut o pijama special pentru Petrecerea în Pijamale.

„Este cusută special pentru această seară. Așa dormiți acasă? Deci, nu tot timpul, dar câteodată îmi permit. Sunt al treilea an deja la această petrecere în pijamale, e ceva superb, îmi încarc bateriile, e destul de bine, mersi mult”, ne-a povestit șefa Centrului Municipal de Sănătate Publică, Luminița Suveică.

Citește și:  Lider la Feminin: Luminița Suveică, femeia care seamănă bunătate în sănătate

Petrecerea in pijamale 2017

Bloggerița Elena Postică a cusut un halat sexy pentru petrecere: „Port un halat din mătase, iar dedesubt șorți.”

Maria Marian s-a făcut cu o pijama chiar înainte de petrecere:

„Este o pijama procurată acum jumătate de oră, soțul urmează să mă vadă în ea diseară.”

Bucătarul Petru Scalețchi a venit cu o sumedenie de sfaturi despre cum își pot aburi femeile, în sensul bun al cuvântului, bărbații.

„Soleanca se preapră din 5 tipuri de carne,  dacă o să gătiți soțului după rețeta asta, o să își pună întrebări, ori ați cheltuit toți banii din casă ori ați făcut ceva rău.”

Vezi și:  Calificat printre primii! Petru Scalețchi a cucerit din nou în show-ul „Chefi la Cuțite”

Petrecerea s-a lăsat și cu o prezentare de modă a brandului de haine pentru copii Brums, partenerul evenimentului. Iar momentul sensibil al serii a venit de la Karizma, care a susținut un stand-up muzical marca Ola TABU. Invitatele s-au dezbrăcat efectiv de gânduri și griji. S-au declarat cucerite de prestația Ola TABU. Au cântat împreună cu ea.

Olga Vozian: „Mi-a plăcut foarte mult această petrecere, atmosfera e plăcută și neobișnuită prin faptul că toate am lăsat tocurile și am îmbrăcat pijamalele. Mi-au plăcut oamenii, muzica, faptul că am putut comunica. E fain! Desigur, mi-au plăcut și piesele Olgăi.”

Felicia Nedzelschi: „Karizma chiar a avut o prestație de suflet, atunci când ne-a rugat să închidem ochii să ne imaginăm a fost ceva ce m-a atins la suflet, m-am gândit la copilărie, cred că toți s-au gândit la cele mai frumoase amintiri de când eram copii. M-am gândit la mama mea, la bunica, cum lipeam plăcinte, colțunași împreună.

Still0309_00018

Și tocmai când invitații credeau că cele mai tari momente ale serii s-au produs, au ieșit pe scenă albinuțele.

Artiom Perciun: „Am polenizat un pic ce trebuia, dacă vreți ceva în privat, sunați, ne înțelegem, polenizăm și alte flori.”

Boris Lungu: „Ce fel de pijamale îmi plac? Îmi place, de fapt, lipsa lor, dar dacă sunt, atunci să fie cât mai puțină stofă.”

Vezi și: Burlăcițele își pot distra invitatele la petrecere cu ajutorul albinelor cu mușchi

Dincolo de distracție și destindere în ajun de Ziua Internațională a Femeii, această petrecere a avut un scop nobil.

„Pe lângă toate lucrurile bune pe care le-am făcut aici, le-am admirat, le-am aplaudat, ne-am simțit bine, am contribuit și la o cauză nobilă, activitățile centrului Pro- sănătate și recuperare, care are grijă de femeile în post-tratament de cancer, pentru a le readuce pofta de viață și dorința de a fi creative”, povestește Nadia Darie, redactor-șef Ea.md.

Still0309_00029

Așa cum Ea.md este o gazdă primitoare, nu a lipsit tortul marca „Bunătăți de la Marika”. Invitatele au plecat mult mai dulci și mai vesele acasă, dar și cu o groază de premii de la partenerii proiectului. Am demonstrat-o: Ziua femeii poate dura 2 zile și 2 nopți dacă începe cu petrecerea în pijamale, marca Ea.md și Art Vest SA.

Disclaimer Pijama

Distribuie articolul: