Instagramul scoate în vileag o nouă tentință de hairstyle în rândul tinerilor. Dacă femeile preferă să-și vopsească părul și prâncenele în culori țipătoare, atunci bărbații au lansat propria tendință: nu doar vopsitul părului de pe cap, dar și vopsitul bărbii!

Nu mai este un secret că vopsirea părului în tot felul de culori este o tendință fiecrbinte a momentului și există o grămadă de modalități prin care vă puteți evideniția de mulțime. Așa deci, nu doar femeile se dau în vânt, ca să fie „trendy”, pentru că bărbații cu barbă abordează tendința mult mai creativ!

Noua tendință care a luat naștere în rândul bărbaților de toate vârstele a căpătat și o denumire specifică: Merman Style. Și dacă femeile își vopsesc părul în culoare roșie intensă, pentru a semăna cu Prințesa Ariel, atunci bărbații de ce să nu semene cu Prințul Eric, adică să-și vopsescă părul în albastru?

Pe de altă parte, stilul Merman e rupt parcă din anii ’80, când atât bărbații, cât și femeile, își emancipau stilul și doreau să se evidențieze din mulțime.

Aruncați o privire spre imaginile de mai jos și apreciați noua tendință, care ia avânt în hairstyle-ul masculin:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: