Deși are un blog pe care publică regulat fotografii și tutoriale video legate mai ales de frumusețe, sport și modă, ucraineanca Nastya Kamenskykh își ține viața personală departe de ochii și urechile lumii. Zilele trecute însă, vedeta a trădat, pe Instagram, că pe inelarul său drept și-a făcut apariția un inel care lipsea, până atunci, cu desăvârșire.

#Annicorn27 @annchuk

A post shared by Настя Каменских (@kamenskux) on

Cântăreața ucraineană și-a incitat fanii atunci când a publicat pe Instagram câteva imagini de la ziua de naștere a Anyei Andriychuk-Zavgorodnaya – o bună prietenă a Nastyei și fondatoarea brandului de haine Anchoo. Într-una din postări, vedeta își afișează inelul pe inelarul drept, pe care a început să-l poarte de curând.

Întâmplarea coincide cu un alt eveniment interesant: faptul că zilele trecute, rapperul Potap (Alexey Potapenko) a recunoscut deschis pentru presă că este divorțat deja de 2 ani de Irina Gorovaya, alături de care a devenit tatăl a 2 copii (de 8 și 19 ani). Cei doi însă ar sta separat deja de 5 ani, când ar fi luat decizia să se despartă.

Deși nu și-a recunoscut relația apropiată cu aceasta, Potap evoluează în continuare în concerte alături de Nastya Kamenskykh.

Спасибо Херсон! Спасибо❤️️

A post shared by Настя Каменских (@kamenskux) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: