Un bucătar iscusit din Italia vine să ne invețe cum să gătim mâncare mediteraniană. Gourmand vă așteaptă la o noua lecție de gătit, făcută altfel decât v-ați obișnuit. Bucătarul șef, Alberto Gorrieri, venit tocmai din Modena, Italia, va pregăti pentru cele mai frumoase doamne și domnițe câteva feluri de bucate italienești. Fiindcă și pe 9 martie vom sărbători ziua femeii, vă invităm să vedeți cum se face mâncarea bună și doar să savurați din bucatele alese aduse din Italia și pregătite în Moldova.

VOM GĂTI
Bruschete Italienești
Pasta Penne Arlecchino cu sos all’ Arrabbiata
Fuzzilini cu sos Puttanesca
Tagliolini artigianali cu sos bolognese
Si un desert special surpriză

Evenimentul va avea loc într-un distins restaurant din capitală din strada Armenească 24- „Grill House”. Toate bucatele vor fi pregătite în fața voastră și degustate într-o ambianță plăcută. Gazdele evenimentului, Casa Rinaldi și magazinul online VIVI.MD vor veni cu premii speciale pentru cei mai activi.

Și așa cum se cuvine unei zile deosebite, prețul va fi unul simbolic de doar 85 de lei.

Vă așteptăm pe data de 9 martie, ora 10.00 la Grill House, pentru două ore delicioase. Singura rugăminte este să ne confirmați prezența pe adresa de email: tatianahristev@gmail.com ori la numarul de telefon 078531539

Partenerii Evenimentului:

   

Distribuie articolul: