A devenit o tradiție ca în fiecare sezon, Asociația Obștească „Viața fără leucemie” să pună la cale evenimente organizate pentru sprijinul copiilor aflați la tratament în secția Oncohematologia Pediatrică a Institutului Oncologic. Pe 1 aprilie, organizatorii așteaptă toți părinții cu copii la sărbătoarea „Dăruim zâmbete tuturor copiilor”. Vizitatorii vor contribui, prin participarea lor, la tratamentul micuților cu cancer de sânge.

coverPe 1 aprilie, între orele 11.00 – 14.00, A.O. „Viața fără leucemie” și Clubul Ciufulica vă așteaptă în scuarul magazinului UNIC, la evenimentul „Dăruim zâmbete tuturor copiilor”.

Organizatorii promit că vizitatorii vor avea parte de un program mai mult decât distractiv: cu zeci de concursuri, cântece, dansuri, sute de baloane, surprize și mii de zâmbete. Aflăm că un șir întreg de surprize vor fi puse la cale și de către partenerii și oaspeții speciali ai sărbătorii.

„Dăruim zâmbete tuturor copiilor” anunță și organizarea unei loterii prin care veți câștiga o mulțime de premii (inclusiv Premiul Mare) și vă veți manifesta sprijinul pentru micuții diagnosticați cu cancer de sânge.

Toate mijloacele colectate vor fi direcționate pentru susținerea copiilor aflați la tratament în secția Oncohematologie Pediatrică a Institutului Oncologic.

Evenimentul are și o pagină de Facebook:

1 Aprilie! Dăruim zîmbete tuturor copiilor!

Foto: Facebook.com, Clubul Ciufulica