Sunt recunoscuți ca și formând unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizul rusesc, iar asta se întâmplă pe bună dreptate. Iată că afară de faptul că împărtășesc aceeași iubire, Pavel Volya și Lyasan Utiasheva au lansată și o afacere care se trage din pasiunea lor comună pentru sport.

Ați auzit cu siguranță despre „Syla Voli”. Acesta e nimic altceva decât startup-ul pe care Pavel și Lyasan l-au lansat în toamna anului trecut, din mare dragoste pentru sport și armonia dintre corp și spirit.

Павел Воля @pavelvolyaofficial и Ляйсан Утяшева @liasanutiasheva представляют новый проект «Сила Воли» @silavoli24 Подробности скоро на silavoli24.ru #силаволи #мастеркласс #павелволя #ляйсанутяшева

A photo posted by Сила Воли (@silavoli24) on

„Syla Voli” prezintă în sine un program de cursuri online dedicat sculptării corporale și „spirituale”, iar soții muncesc cot la cot cu o întreagă echipă.

Așadar, cursurile video la care au acces clienții proiectului se referă la tehnici de restabilire a stării de sănătate prin gimnastică; tehnici de reîmprospătare mentală (prin umor); complexe de antrenamente pentru slăbire, tonifiere și sculptare a corpului etc.

Avantajele de care se bucură beneficiarii se referă și la comunicarea directă cu Pavel și Lyasan; acces gratuit la articole, lecții și masterclass-uri, dar și acces la program de pe orice dispozitiv conectat la rețeaua de internet, în orice colț al lumii.

În prag de toamnă, soții au anunțat despre lansarea unei noi ediții a proiectului:

@liasanutiasheva в прямом эфире! Смотрите по ссылке в профиле

A photo posted by Сила Воли (@silavoli24) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: