Relația lor de cuplu este considerată model pentru mulți. Cert este că Pavel Volya și Lyasan Utiasheva depun mult efort pentru a fi branduri personale și pentru a câștiga și mai mult simpatia fanilor. Realizările lor din 2016 i-au inspirat pe fani să le acorde număr maxim de voturi pentru nominalizarea „Cuplul Anului”, oferită de către redactorii unei publicații rusești.

Pavel Volya și Lyasan Utiasheva conduc împreună o afacere. Despre ce este vorba

Lyasan Utiasheva și-a lansat a doua colecție vestimentară. Admiră-i creațiile (Foto)

Nu a renunțat la sport! Lyasan Utiasheva, suprinsă făcând gimanstică la aeroport (VIDEO)

Pavel și Lyasan au fost invitați la Gala anuală „Femeia Anului”, organizată de către redactorii publicației ruse Glamour. Cei doi nu au asistat la eveniment ca simpli oaspeți, ci în calitate de viitori premianți.

Lyasan, într-o rochie by Lina Dembikova:

yuj

Soții au ieșit pe scenă pentru a ridica trofeul „Cuplul Anului 2016”, pe care, spun ei, nu așteptau să-l primească.

„Cât e de plăcut! Trăiești, nu faci nimic și mai primești și premii! (zâmbește)

Mulțumim revistei Glamour pentru această ceremonie. Îți mulțumesc și ție, draga mea. Vă rog să o aplaudați pe soția mea! Totul e din cauza ei.

Am ridicat acest premiu, iar când întrebăm: pentru ce ni s-a dat?, ni se răspunde: așa au votat oamenii. Oameni buni, vă mulțumim tuturor celor care au votat, expediind mesaje pentru noi. E foarte plăcut. Se dedică tuturor cuplurilor iubitoare!”, mărturisește Pavel, despre această reușită.

20161210-womng4

Foto: Instagram, Facebook