Nu este un caz penal, ci e vorba despre scenariul ultimei realizări muzicale ale artistului basarabean, în conlucrare cu o frumoasă blondină de peste Prut. Pavel și Alessia formează în videoclip un cuplu, iar blonda pretinde că moldoveanul îi spune doar „Vorbe letale”. Până la final, după ce ea i-a aruncat toți trandafirii cu care Pavel venea să-și ceară scuze, îl iartă pentru că acesta îi aduce… un buchet de trandafiri!

Stratan si AlessiaFilmat în regia lui Alin Surdu, clipul “Vorbe letale” prezintă o poveste de dragoste dificilă, în care personajele principale sunt Alessia și Pavel Stratan. Surprinși în ipostaza îndrăgostiților care, deși se iubesc sunt într-o permanentă contradicție și luptă, aceștia au drept arme de seducție “vorbe letale”.

 

“Îl admir pe Pavel de mult timp, i-am urmărit activitatea muzicală și m-am bucurat foarte mult când am primit propunerea de a colabora. Îmi place mesajul transmis de piesă, îmi place și povestea clipului: deși noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea învinge și ne împăcăm”, a spus Alessia pentru presa din România.

Pavel Stratan și Alessia

Alessia

“Vorbe letale“ este cel de-al treilea single cu versuri în limba romana pentru Alessia, după “Plouă” și “Hacker de sentimente” și primul featuring. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagănă barca” și cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.

Foto: Traiestemuzica.ro, wp.com

Distribuie articolul: