După ce nimeni nu a știut cum se numește genul de muzică pe care-l compunea și interpreta Pavel Stratan, i-au zis stilul lui Stratan. Acum cantautorul s-a convertit la comercial. A făcut un featuring cu Jorge, un interpret din România, pe o piesă compusă de Marius Moga, și apare în clip cu un pasaj de hip-hop. “Geamantan”, care are și un videoclip este în stil pop-dance, cu elemente de hip-hop. Afară de Pavel Stratan, în producția video apare și fiica acestuia, Cleopatra, așezată pe geamantan, exact ca în clipul celebrei melodii Ghiță.

Piesa este compusă de Marius Moga și Jorge, la versuri alături de cei doi participând și Pavel. Melodia și videoclipul au fost realizate în timp record de doar câteva săptămâni, ca răspuns la provocarea pe care CRBL i-a întins-o lui Jorge, aceea de a lansa o piesa nouă proprie până la sfârșitul sezonului show-lui România Dansează.

 

 

Materialul, filmat de Rival Film, adună numeroase locații (inclusiv Miami). Video-ul este plin de culoare, fiind bine încadrat în peisajul estival. Clipul este unul dansant, melodia este ușor de memorat și pretinde a fi un hit în vara ce urmează.

Distribuie articolul: