Asistenta socială din Sireți, raionul Strășeni, care acum câteva zile a fost dată afară de la serviciu după ce i-a adresat câteva întrebări incomode prim-ministrului Pavel Filip, a fost rechemata la muncă, scrie tv8.md. Ana Pruteanu spune că a fost telefonată pe 5 ianuarie, în jurul orei 10:00, de către șefa Direcției Asistentă Socială, Carolina Cobîleanschi, și i s-a propus să se reîntoarcă la serviciu.

Vezi aici mai multe detalii: aici 

 Mai mult Pavel Filip susține că s-a întâlnit cu Ana Pruteanu, acesta mai susține că nu are nimic de a face cu demiterea femeii. 

„Am cunoscut-o astăzi pe doamna Ana Pruteanu, despre care am aflat de la știri că aș fi dat-o afară. O doamnă plină de energie și curaj. Am cunoscut însă și un om care a trecut prin multe greutăți și a învățat să le depășească. Un om muncitor, care lucrează cu dedicație ca asistent social. Puțini înțeleg cât de responsabilă și complicată este această meserie și profit de ocazie ca să le mulțumesc tuturor asistenților sociali pentru munca pe care o fac.

Dna Ana Pruteanu, dna Tamara Ioniță, vă mulțumesc pentru discuțiile sincere și pentru că m-ați molipsit și pe mine cu pofta dvs de viață!

PS. În ultima perioadă am aflat atâtea despre mine de la televizor: ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva… Au mai rămas două săptămâni până la alegeri. Oare ce mai aflăm unii despre alții?”, a scris candidatul PDM pe circumscripția nr. 20 – Strășeni.

 

Vezi și: Concediată, după ce a adresat o întrebare incomodă premierului. Povestea unei femei din Strășeni

Distribuie articolul: