Ieri, Paula și Ovi au plecat spre Copenhaga, unde va avea loc marea competiție muzicală europeană. Liana Stanciu, șefa delegației, a promis că România va face un super-show la Eurovision, informează evz.ro.

Simt o nerăbdare și am un mare gol în stomac. Visez noaptea coregrafia, versurile… tot”, a povestit Paula Seling, ieri, la întâlnirea cu presa de pe Aeroportul Otopeni.

Liana Stanciu, șefa delegației României, a promis un spectacol „măreț”, chiar dacă recunoaște că show-ul nu a fost încă finalizat. Printre surprize, se numără rochia Paulei, care cântărește șase kilograme, cu paiete și inserții metalice și sandale create după ideea artistei.

Ca să mă asigur că cei doi vor da randament maxim pe scenă, am hotărât să îi menajez. Astfel, ei se vor concentra doar pe ce vor face în spectacol“, a promis Liana Stanciu.

Întrebați dacă au emoții, Ovi a spus: „Mă simt foarte pregătit. Laura și Liana sunt emoționate. Este normal, deoarece singurul „miracol” pe care îl mai așteptăm este aducerea acasă a locului 1. Atât eu, cât și Paula, ne-am dorit foarte mult să revenim. Sunt pregătit să țin steagul sus!”, a spus Ovi.

Amintim că în acest an, Paula Seling și Ovi vor evolua în semifinala din 8 mai, cu piesa ”Miracle”.

Foto: www.news.nom.co, www.libertatea.ro

Distribuie articolul: