După ce, în 2010, au cântat ”Playing with fire” pentru România, la Eurovisionul desfășurat la Oslo, în acest am vor cânta ”Miracle” pe scena concursului din Copenhaga. Paula Seling și Ovi vor reprezenta pentru a doua oară România la cel mai important concurs de muzică din Europa.

În 2010, Paula Seling și Ovi s-au clasat pe locul trei, în finala Eurovision, în timp ce Lena, reprezentanta Germaniei, avea să câștige laurii acestui concurs muzical.

Atunci, reprezentanții României au obținut un total de 162 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte – Spania, Suedia, Norvegia și Portugalia și 8 puncte – Danemarca, Marea Britanie, Cipru si Israel.

Înainte de a pleca la Oslo, Paula declara, într-un interviu pentru presa română: ”Vreau să ne autodepăşim, să transmitem o energie pozitivă, bucuria de a cânta, să fim impecabili şi, peste tot pe unde mergem să promovăm piesa, să convingem publicul că România este o ţară în care nu găseşti doar lucruri negative. Vrem să vă facem mândri că ne-aţi votat.”

Paula Selling și Ovidiu CernAutzeanu au fost întâmpinați, la aeroportul Henri Coandă, cu flori și aplauze din partea a zeci de admiratori.

În acest an, Paula Seling și Ovi vor evolua în semifinala din 8 mai.  Dacă se vor califica, vor merge în finala din 10 mai. Interpreții spun că că site-urile dedicate concursului Eurovision le dau șanse mari să se claseze pe podium și în acest an.

Având deja experiența unui concurs,interpreții spun că ”au în spate o echipă bine închegată, atât compoziţional, cât şi la nivel de management si PR, sunt talentaţi, pregătesc un show de scenă de zile mari, şi, mai mult de atât, au susţinere la nivel naţional şi internaţional.”

Piesa de concurs, ”Miracle”, este scrisă de o echipă norvegiană, produsă de una daneză şi masterizată de cea mai tare echipă din Europa – Cutting Room, acolo unde a fost masterizată şi caştigatoarea din 2012 – “Euphoria” by Loreen).

Potrivit libertatea.ro, ”Miracle” este o piesă construită conceptual, ce permite crearea unui show inedit. Este un mix între comercial şi artistic, reţeta perfectă pentru câştigarea Eurovision 2014.  Piesa are un sound fresh şi modern, şi poate deveni un HIT internațional.

Suporterii de acasă, ai interpreților, afirmă că cei doi posedă o serie de avantaje care îi diferențiază de restul participanților la Eurovision: au siguranța interpretării, posedă stăpânire de sine pe scenă, oferă live-uri de excepție și vorbesc o engleză fluentă, care asigură o dicție impecabilă a versurilor din piesă.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: