Paula Seling a scris pe blogul său de pe ADEVĂRUL, că a rămas impresionată de prestația Alionei Moon. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă pentru evoluția reprezentantei Republicii Moldova. Iată ce a scris cântăreața care a reprezentat România la Eurovision 2010, Paula Seling:
„Marţi seară Eurovision a debutat în forţă cu un show impresionant. În deschidere, Loreen a reinterpretat piesa Euphoria alături de 60 de copii de la şcoli locale din Malmo care, spre final, au tradus versurile piesei în limbaj mimico-gestual frumos, grandios, adevărat.

Tot ce s-a întâmplat şi după aceea, pe scenă, a fost impresionant, Suedezii au arătat cât sunt de tehnici şi de creativi şi au atins toate aşteptările.

Prima semifinală a fost mai cuminte şi cred că semifinala de joi, unde suntem şi noi, va fi puţin mai grea. Ca o concluzie a întregii seri, înainte de a discuta despre fiecare moment în parte, am să spun că, de departe, cel mai frumos moment mi s-a părut cel al Moldovei şi că viziunea mea despre finală cuprindea şi Austria.

Era de aşteptat să nu intre în finală Croaţia, Muntenegru, Cipru şi Serbia şi mai era un cântec pe care nu l-aş fi văzut în finală… Vă las să presupuneţi voi care este acela.”, scrie Paula Seling.

Despre prestația Alionei Moon: „Superb!”

„Foarte frumoasă piesa Moldovei, întreg momentul a păƒrut din altă lume. Aliona a corectat imperfecţiunile care mă îngrijorau, din finala Moldovei şi totul a ieşit impecabil.

Mi-era teamă, privind repetiţiile, că dansatorii vor distrage atenţia de la Aliona, însă baletul a fost excelent şi echipa suedeză a ştiut cum să combine cadrele pentru a intensifica dramatismul.

Vreau să subliniez că intervalele pe care Aliona le cântă în refren sunt grele, dar ea le face să pâră floare la ureche. E clar că are o voce foarte bine lucrată, iar sonorizarea impecabilă i-a pus în evidenţă interpretarea. Bravo Moldova!” a scris Paula Seling.

Distribuie articolul: