Aflaţi pe ultima sută de metri cu promovarea melodiei „Miracle”, reprezentanții României la Eurovision 2014, Paula Seling şi OVI, au finalizat videoclipul piesei pe care o vor cânta la Copenhaga. Paula cântă în ploaie, iar Ovi cu picioarele în apă, pentru ca totul să renască și să înflorească, la fel ca într-un miracol. Iată și alte detalii despre videoclip.

Clipul spune povestea miracolului renaşterii naturii, în imagini de o frumuseţe deosebită. Într-o cameră degradată, cu interior scorojit, începe ploaia, care se prelinge peste tot – în interior, pe pereţii camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a pătruns în toate ungherele face posibilă renaşterea naturii şi transformarea interiorului într-un tot viu, relatează Tele7abc. Videoclipul piesei Miracle a fost filmat într-un timp record – o zi, însă editarea şi efectele vizuale au mai necesitat ceva muncă, coordonată de regizorul Alex Ceauşu. La filmări s-au folosit cinci tone de iarbă, iar pe lângă aceasta multă apă, în care protagoniștii au fost nevoiți să îndure temperaturile scăzute, pentru filmarea celor mai bune cadre.

Ovi Jacobsen„Miracolul nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, şi a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 şi începeam munca la producţia piesei. E o bucurie să văd astăzi forma completă acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesionişti adevăraţi, precum regizorul Alex Ceauşu şi coregrafa Judith State”, declară OVI.

Paula Seling si OVI

Paula Seling si Ovi

Paula SelingLa rândul ei, Paula Seling vorbeşte despre mesajul videoclipului şi despre efortul realizării lui: „Îmi place mult viziunea lui Alex Ceauşu. Clipul vorbeşte despre miracolul vieţii, venit din alt miracol – al iubirii. În camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol – apa, sursa vieţii. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune şi Albert Einstein. Filmările au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, într-o casă fără încălzire, prin care bătea vântul, unde mai apoi ne-a plouat artificial şi ne-a suflat taifunul. E bine că nu am răcit, deşi am suferit, ceva timp, de frig, cântând în ploaie şi vânt. În final, videoclipul este… miraculos. Sperăm să vă placă”.

Paula Seling

Paula Seling si Ovi

Paula Seling şi OVI se află deja la Copenhaga, unde se desfăşoară finala internaţională Eurovision Song Contest. Interpreții au făcut repețițiile, iar show-ul pe care-l vor avea în spate în timpul reprezentațiie scenice va fi unul cu aceeași tematică – a naturii, albastru și cu motivul pianului, rotund ca un meridian. Paula a optat pentru o ținută foarte dimplă, o rochie mini de cularea neagră, cu paiete gri pe ea.

România va urca pe scena ESC în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi – dacă se califică – în finala din 10 mai. 

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: