Paula Seling s-a topit pe picioare! Cunoscuta artistă în vârstă de 39 de ani a slăbit foarte mult. Dacă până acum Paula afișa o siluetă mai voluptoasă cea mai recentă poză cu vedeta i-a lăsat pe fani un pic șocați.

Îmbrăcată sport, în haine foarte mulate, Paula Seling le-a arătat tuturor cât de mult a slăbit şi cât de fericită este că a reuşit să aibă un trup de invidiat. Braţele şi picioarele ei sunt foarte subţiri, dar la fel pare şi zona abdomenului. A muncit mult la sală şi iată şi rezutatul!

„Nu vă lăsați păcăliţi de expresia feței, aici îmi place! Aş sta toată ziua!”, a scris Paula Seling în dreptul fotografiei în care se vede cât de mult a slăbit.

„Sincer, impresionaţi suntem de tot ansamblul! / Foarte frumoasă / Superbă ca de fiecare dată! / Ce mult ai slăbit! / E bună şi un pic de grăsime, e o rezervă energetică”, i-au scris admiratorii Paulei Seling.

Vezi câteva poze cu Paula Seling pe când era mai voluptoasă, dar la fel de frumoasă!

Vezi și: „O voce de înger cu chip de zână” – Paula Seling a cântat aseară într-un Mall din Chișinău. Iată ce vedete au mai ieșit pe scenă

Distribuie articolul: