Interpreta din România s-a îndrăgostit de echipa de la CIOFILM. Este deja a doua colaborare între Paula Seling și echipa de la noi. 

„Dragostea ține lumea laolaltă”, a fost o colaborare frumoasă și, spre bucuria noastră, nu s-a încheiat atunci. Interpreta a revenit la noi cu o nouă melodie motivațională, versurile căreia te îndeamnă să-ți mai dai o șansă, să te asculți și să-ți privești viața cu alți ochi. Ne-a plăcut, iar scenariul semnat de regizoarea și scenarista Ilinca Stîncă urma să completeze mesajul piesei prin imagini și povești de viață ce inspiră. În scurt timp s-au căutat oamenii potriviți, locațiile și decorurile potrivite, s-a filmat, iar după câteva săptămâni a fost lansat videoclipul piesei „Ridică-te”, spune echipa CIOFILM. 

Videoclipul este despre oameni care, prin poveștile lor, inspiră alți oameni. Nimic nu e imposibil atunci când știi ce poți, ce vrei și ce meriți. Acesta este mesajul pe care echipa vrut să îl transmită prin intermediul imaginilor video.  Niciunul dintre  oameni din clip nu sunt actori, iar pasiunile și meseriile prezentate în clip coincid cu cele din viața reală.

Cum a fost la filmări vezi în video de mai jos:

Vezi și: A apărut teaserul pentru clipul pe care Paula Seling îl filmează cu o echipă din RM (Video)

Distribuie articolul: