În urma online-votingului organizat de blogul oficial al concursului Eurovision Song Contest 2014, reprezentanta României la competiția din acest an, desfășurată la Copenhaga, a acumulat cel mai mare rating. De ce scor se bucură Paula Seling în această competiție, în care au concurat 25 de femei, urmăriți mai jos.

La sfârșitul săptămânii trecute, organizatorii concursului au distribuit următorul mesaj: ”Suntem încântați să anunțăm că Paula Seling, din România, a devenit Next Top Model Eurovision 2014”.

Cântăreața de 36 de ani s-a bucurat de voturile a 29076 persoane, adică 14,11% din numărul total de voturi. În acest an, Paula Seling a poziționat țara noaatră vecină pe locul 12, cu piesa ”Miracle”, interpretată alături de Ovi.

De altfel, românca a atras atenţia organizatorilor și  la participarea sa din 2010, la Eurovision. Atunci, interpreta a poziționat România pe locul patru, în finala concursului.

Pe locul doi, în Next Top Model Eurovision 2014, s-a poziționat reprezentanta Irlandei, Kasey Smith, care a acumulat 13,22 % din numărul total de voturi. Kasey a oferit Irlandei locul 12 în a doua semifinală a concursului muzical.

Locul trei, în competiția online de frumusețe, i-a revenit olandezei Ilse Delange, în timp ce ucraineanca Maria Yaremchuk s-a poziționat pe locul patru.

Potrivit aceleiași surse, Cristina Scarlat, reprezentanta Republicii Moldova la ESC 2014, a acumulat 21388 voturi, adică 10,38% din numărul total de voturi și s-a ales cu poziția a 6-a în Next Top Model Eurovision 2014.

Deși, oficial, este bărbat, austriacul Thomas Neuwirth, alias interpreta Conchita Wurst, s-a poziționat pe locul 17, în clasamentul online.

 

Distribuie articolul: