Selfie-urile fac parte din stilul de viață a multor oameni. Descoperă care sunt cel 4 semne zodiacale își fac frecvent selfie. Acestea sunt dependente de telefonul mobil și vor să se surprindă în tot felul de ipostaze inedite.

1. FECIOARĂ

Nu contenești să nu te imortalizezi de fiecare dată când îți iei o haină nouă sau, pur și simplu, ți-ai schimbat pieptănătura părului. Pentru tine selfie-ul are un scop dublu: te face să te simți mai bine și aștepți să fii admirată de cei din jur. Unele dintre selfie-uri le faci pentru anumite persoane, totul fiind bine gândit dinainte. Oare pe cine vrei să cucerești azi?

2. GEMENI
Selfie la baie, selfie în mall, selfie la cratiță sau în avion. Nu știm ce te-ai face fără să te fotografiezi non stop dar cert este că toate selfie-urile par trase la xerox. Îți place să te strâmbi în același fel, să ridic din sprânceană sau efectiv să zâmbești misterios.

3. SĂGETĂTOR
De obicei, îți faci selfie ca să te lauzi. Dacă ai gătit ceva delicios, vrei ca prietenele tale să vadă cum arată rețeta în farfurie, bineînțeles cu bucătăreasa în rol principal. Dacă ți-ai cumpărat un pafum sau un ceas nou, vrei să le arăți tuturor zâmbind fermecată de cadourile pe care ți le-ai făcut.

4. LEU
Narcisistul zodiacului nu putea lipsi din această listă. Motivul principal (sau chiar exclusiv) pentru care te pozezi în toate ipostazele posibile este să aduni fani. Pentru tine este foarte important să primești mereu laude. Lumea care apreciază frumusețea ta, activitățile tale expuse prin selfie și chiar și momentele în care te prostești de dragul rețelelor de socializare, este lumea pe care vrei s-o ții mereu aproape de tine. Nu accepți criticile deloc în viața ta iar cine nu te laudă toată ziua, este ca și blocat pe Facebook.

Sursa

Distribuie articolul: