Pentru că nu putem fără teatru și nici teatrul fără noi, te invităm să descoperi repertoriul TNME pentru zilele 25-28 noiembrie 2021. Cei care vor veni la spectacolele „Hamlet în sos picant” (25 noiembrie) și „Take, Ianke și Cadâr” (26 noiembrie), „Aveți ceva de declarat?” (27 noiembrie) vor avea posibilitatea să savureze schimbările care au avut loc în distribuția spectacolelor.

„Hamlet în sos picant” după Aldo Nicolaj

25 noiembrie ora 18:00 – Sala Mare

Castelul Elsinore, dar nu în sala tronului, în bucătăria regală unde masterchef-ul Froggy drege, din polonic, cuțite și pahare, tragedia prințului danez bântuit de himere; ba chiar, pentru mai mult efect, din gelozie și amor rănit, îmbracă armura bătrânului Hamlet. În bucătărie sfârâie purcelușii de lapte, se fezandează mistrețul în putină de stejar, se coace la foc domol budinca de porumbel a la Pericle, se perpelește Limba de vacă marinată a la Tutankhamon. Bucătăria ajunge câmp de bătălie – ce-i drept, în sânge e doar friptura… restul e picanterie.

Link către bilete

„Take, Ianke și Cadâr” de Victor Ion Popa

26 noiembrie ora 18:00 – Sala Mare

Spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

Link către bilete

Aveți ceva de declarat?” de Georges Feydeau

27 noiembrie ora 18:00 – Sala Mare

Plictisită de viața de cuplu, Madam Chandebise conspiră cu cea mai bună prietenă pentru a-i incrimina credinciosului său soț un fals adulter. Soțul prietenei, hombre caliente, recunoaște scrisul, scoate pistolul și dă startul unui motaigne-russe care le întoarce tuturor viețile cu fundul în sus și revelând multe necunoscute într-o ecuație care vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul spectacolului!

Link către bilete

„Dosarele Siberiei” de Petru Hadârcă

28 noiembrie ora 18:00 – Sala Mare

Un spectacol comemorând tentativele de exterminare a românilor din spațiul pruto-nistrean în perioada ocupației sovietice a Basarabiei (1940, 1944-1991) prin foamete organizată și deportări sistematice.

Link către bilete

Vă așteptăm cu drag la spectacole. Biletele pot fi procurate online sau la casa de bilete (022-22-11-77).

Mergeți la teatru, actorii vă așteaptă!