Cine caută, găsește. Uneori găsește mai multe decât și-ar fi dorit, așa cum s-a întâmplat cu Denis Roșca, autorul Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova. Amintim, în carte se regăsesc 1800 de celebrități din toată lumea cu origini moldovenești.

Denis Roșca a cercetat mai bine de cinci ani fișele de emigrare din diferite colțuri ale lumii, site-urile diferitor instituții oficiale și paginile oficiale ale oamenilor celebri ca să găsească nume cu rădăcini pe teritoriul țării noastre. În cursul cercetărilor a dat peste hackeri cu origini moldovenești care au furat milioane de dolari din bănci, actrițe care joacă în filme pentru adulți și un maniac în serie. Astfel, în Rusia a locuit un bărbat cu numele Ivan Prodan, care a săvârșit multiple omoruri.

„Mie nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu vreau să promovez asemenea oameni, respectiv faptele lor. Evident, nu ne fac mândri că avem aceleași rădăcini”, ne-a mărturisit Denis Roșca.

Insistenți și curioși din fire, am ținut să aflăm totuși mai multe despre descoperirile lui. Unul din hackerii cu origini moldovenești a furat tocmai 26 milioane de dolari din bănci. Modalitatea prin care a ajuns la această informație Denis Roșca dar și la multe altele, sunt păstrate în secret.

„Nu vreau să îi învăț pe alții cum să ajungă la asemenea informații. Am muncit foarte mult ca să creez un sistem de găsire și de lucru cu tot felul de date.”

Studiind site-ul oficial al cinematografiei, imdb.com, cu date despre toate filmele produse în întreaga lume, dar și despre actorii care apar în diverse pelicule cinematografice, Denis Roșca a dat peste patru tinere care joacă în filmele pentru adulți: Chloe Reece Carter, Nicole Deinhard, Karina Grand și Olga Dudikov sunt cele patru actrițe despre care se spune că au origini moldovenești. Despre Chloe Reece citim că e o brunetă drăguță, născută pe 11 iunie 1990 în Chișinău, Moldova. S-a mutat în America la vârsta de 12 ani și a făcut școala la New York. Mai mult, Carter a absolvit facultatea de Business și Comunicare.

600full-chloe-reese-carter

Foto: Way2Enjoy

Nicole Deinhard s-a născut în Hâncești, Moldova.

maxresdefault

Foto: YouTube

Despre Karina Grand aflăm că are niște tatuaje distinctive: două fundițe roșii mari în spatele fiecărei coapse, un pic mai jos de fese. S-a născut pe 4 noiembrie, 1990, tot în Moldova.

Karina Grand

Nu ne-a reușit să o găsim pe Olga Dudikov. Imdb nu a fost foarte generos cu noi. Aflăm doar că s-a născut în 1982, în Moldova. Pe google nu am găsit-o, așa că rămâne un mister cum arată actrița. În fine, suntem siguri că Denis Roșca va descoperi lucruri mult mai picante decât cele despre care, după multă insistență, ne-a vorbit. Economistul pregătește o nouă ediție a Cărții de Aur. Are deja 800 de nume de oameni cu origini în Basarabia sau Republica Moldova care ne fac pe noi mândri.

Distribuie articolul: