Coregrafa și make-up artista Alina Alexei știe tot și toate despre cum ar trebui să se prezinte o mireasă la nuntă, cât și care ar trebui să fie „relația” unei femei cu machiajul. Tânăra ne-a arătat 7 idei de make-up potrivit pentru o petrecere și a vorbit despre câteva reguli simple la capitolul îngrijire.

Majoritatea femeilor sunt dependente de machiaj şi nu sunt dispuse să renunţe la acesta nici măcar atunci când merg la plajă.  Eu le recomand fetelor ca fondul de ten să fie folosit doar seara, la vreun eveniment special pentru ca machiajul să reziste pâna la finalul acestuia, pe timpul zilei să folosească un BB cream cu SPF, iar la plajă/piscină și atunci când fac sport să aplice doar o cremă hidratantă, la fel cu protecție solară. Pentru a arăta proaspăt, recomand să contureze forma sprâncenelor cu un fard sau creion, iar ca privirea să fie mai patrunzătoare – pot folosi un rimel „waterproof” (impermeabil).

Machiajul natural înseamnă alegerea unor culori naturale, evitarea încărcării tenului cu prea multe produse cosmetice și alegerea corectă a acestora. Nu toate brand-urile sunt atât de bune precum par. Optând pentru un astfel de machiaj vom pune în evidență trăsăturile frumoase ale feței și nu vom părea mai în vârstă și desigur putem să fim liniștite în privința apariției ridurilor prea devreme.

Admiră 7 tipuri de machiaj de la Alina Alexei, care deși sunt potrivite pentru seară au păstrate axa de naturalețe. 

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: